Kamers

Kamers;
De drie kamers op de bovenverdieping van onze woning hebben elk hun eigen kleurstelling, maar vormen toch een geheel met elkaar en de stijl van de woning. Netjes, gezellig en enigzins landelijk. Ze zijn niet ruim. Klein, maar fijn. En het sanitair moet gedeeld worden.

De kamers worden alleen verhuurd tijdens het campingseizoen op basis van B&B.
Het ontbijt is goed verzorgd en bestaat uit een paar broodsoorten. Verschillende hartige en zoete beleggen. Koffie en thee en wat zuivel en er is ook altijd wat warms. Na het ontbijt mag men ook een lunchpakketje samenstellen.

In het hoogseizoen (juli) kunt u er ook op basis van zelfverzorging gebruik van maken. Gewoon, omdat ik het dan te druk heb met de camping. Dus alleen overnachten en voor het ontbijt/ maaltijd moet u zelf zorgen. De afwas brengt u daarna bij mij. Er zijn koelkastjes en er komen (zodra ik iets kleins gevonden heb) magnetronnetjes op de kamers voor het koelen/ verwarmen van gerechten. Een keuken is er niet, maar wel serviesgoed, bestek en bordjes. Brood en beleg haalt u dan zelf bij de supermarkt, En verder kunt u uit eten gaan, of een kant en klaar maaltijd kopen of bestellen.
Van de overnachtingsprijs wordt er deze maand € 5,- per persoon per nacht afgetrokken.
Tijdens de Fiets4daagse kunt u, evenals de andere gasten gebruik maken van onze 3 gangen diners á € 7,50 p.p.p.dag. Het is aan u om het eens te proberen! .

De grootste kamer;
De enige van de drie met een zithoek, waarin een tweezitsbankje en twee makkelijke stoelen en een salontafel. Een van de twee aanwezige vaste hang- legkasten staat ter uwer beschikking. Evenals een kleuren t.v.tje, een kastje met serviesgoed en alles wat u nodig bent voor het zetten van koffie en thee.

Aan de andere kant van de kamer is een slaaphoek, die afgesloten kan worden met een gordijn. Hierin een vast bed van 90 bij 200 cm. en een toilettafel met spiegel.

Via een vaste trap komt u in het slaapzoldertje, met een tweepersoons bed/ lits-jumeaux van twee keer 80 bij 200 cm. Afgebeeld op de vorige site.

Kleine kamer 1;
Was de grote kamer in voornamelijk blauwe tinten, deze kamer heeft lila accenten. Dit is een zit-slaapkamer met twee eenpersoons bedden van 80 bij 200 cm. in hoekopstelling. Hier zijn eveneens koffie- en theezetbenodigdheden en een hang- legkast tot uw beschikking.
Ook hier is een vaste trap naar een zolderkamertje. Deze is kleiner dan in de grote kamer en hier is een bed van 80 bij 200 cm. (nog niet in gebruik).

Kleine kamer 2;
Hier ziet u geel/ terra tinten. In deze zit- slaapkamer een tweepersoons bed van 140 bij 200 cm. Verder dezelfde faciliteiten als in kamer 1. Een soortgelijk zolderkamertje met vaste trap er naartoe, maar nog niet te gebruiken. In de kamer staan twee stoeltjes. Hier is geen t.v. aanwezig. De bedden in alle kamers zijn opgemaakt met dekbedden!

Via onze voordeur hebt u een eigen opgang!

Huisdieren zijn niet toegestaan en roken ook niet!

Wat betreft de betaling, geldt hetzelfde als voor de huurcaravans. Twee maanden voor aankomstdatum de helft van het bedrag overmaken en de rest bij aankomst. Of bij latere bespreking; gelijk daarna de helft overmaken en de rest bij aankomst!

En.....zoals eerder vermeld, een heerlijk ruim bad.

Als er een extra bed opgemaakt moet worden, b.v. als twee personen op een

kamer gaan en ze willen apart een bed, dan moet er € 10.- extra betaald

worden. Dit geldt alleen voor de kamers met twee-pers. bed.

Als u twee weken komt, krijgt u 10% korting!

Langer dan twee weken is niet mogelijk!

S.V.R. camping De Kalverhoek

jwbenning31@gmail.com

Haakswold 31

7961 LC Ruinerwold

tel. 0522- 481624