Caravans

Caravans;

Opgelet! De caravans, die wij nu in de verhuur hebben zijn niet die, waarvan hier afbeeldingen staan. Ook de beschrijving klopt niet helemaal. De afgebeelde Fendt is nu bijna het hele seizoen aan dezelfde personen verhuurd.
Verder hebben we nog steeds twee caravans voor losse verhuur en eigenlijk is dat ook weer een vooruitgang t.o.v. de vorige caravans. Een Avento en een Adria. Nieuwer en luxer dan de vorige twee. En van dezelfde afmeting. Ze worden tot half juni met een luifel er voor verhuurd op het kleine veldje en daarna op de definitieve plaats op het grote veld, met de voortent er voor. Actuele foto's en beschrijvingen volgen nog. Onderstaande beschrijvingen zijn grotendeels ook van toepassing op de nieuwe caravans.

Wij hebben twee ruime tourcaravans in de verhuur. Met eveneens ruime voortent en voorzien van tuinmeubilair. Ze zijn niet nieuw, maar ook niet echt oud. De caravans staan op een tegelplateau met grondkleed erover, dus geen wateroverlast in de voortent en aangenaam aan de voeten.
Alles wat u nodig bent is aanwezig voor maximaal zes personen. Standaard zitten er genoeg dekens en kussens in, maar als u liever uw eigen dekbed en kussens wilt gebruiken, kan dat natuurlijk ook. Dan moet u het wel even zeggen. Dan berg ik de kussens en dekens op in de bedbak.
Koelkast is ingebouwd in caravan, of anders los in de voortent.
Er zit geen t.v. en radio in de caravans, maar wel puzzels en spelletjes. U moet zich op een ouderwetse manier bezighouden. Echt kamperen dus! In de caravans mag niet gerookt worden.
Als er voor 1 of 2 nachten gereserveerd wordt, zijn de bedden meestal al opgemaakt! Eventueel kan er dan á € 5,- per persoon een ontbijtje bijbesteld worden!
Altijd opgeven met hoeveel personen u komt!
De prijzen zijn all in en dat is ook zo, want er komt niets bij.


De Hobby op de plaats waar hij altijd staat.

a. Hobby; Een fijne caravan, met een vast tweepersoons bed. Licht interieur.
De indeling bevat aan de ene korte zijde een ruime rondzit, die omgetoverd kan worden tot een twee-persoons bed. Aan de andere korte zijde bevind zich een vast twee- persoons bed. Aan de ene lange zijde is het toilet met wastafel ingebouwd met daaraan vast een glas- servieskast met aan de andere lange zijde het keukenblok met bijbehorende kastjes en daaraan een ruime hang- legkast. Middels een kacheltje incl. ringverwarming wordt de caravan verwarmd. In de voortent kan ook een bed of slaaptent geplaatst worden. Zo kan er door maximaal zes personen in gekampeerd worden.

Een week kost twee volwassen personen 150 euro all in.
Vier nachten met 2 volw. en met 2 kind. kost € 155,- en voor 2 volw. € 105,-. Vijf nachten voor 2 volw. met 1 kind kost € 145,-.
En alle andere varianten vallen daartussenin!

Als u vragen hebt, bel dan om meer te horen!

b. Fendt; Het bouwjaar en de grootte is ongeveer hetzelfde als die van de Hobby. De inrichting is iets anders. Deze heeft geen rondzit, maar een vierpersoons zitje. En aan de andere smalle kant twee éénpersoons bedden, die in de lengte in de caravan geplaatst zijn en met een loopruimte ertussen. Dit komt de lengte van de bedden (195 m. en 2.- m.) ten goede en het vergemakkelijkt het opmaken ervan. Deze caravan heeft een houtkleurig interieur en een diepe voortent. Ook erg geschikt voor een gezin. Om in de caravan zitruimte te houden, zijn er twee ledikanten (onderschuifbed) in de voortent geplaatst. Dus bij gebruik van 4 personen, kunnen er 2 binnen slapen en 2 in de voortent. Het is echter ook mogelijk, om het zitje om te bouwen als tweede twee- persoons bed. Samen met de bedden in de voortent, kunnen er dus ook zes personen in kamperen. Binnen zit aan de éne lange kant het keukenblok en aan de andere kant de sanitaire ruimte met wasbak en toilet.

De prijzen zijn hetzelfde als van de Hobby.
Een week kost twee volwassen personen 150 euro all in.
Vier nachten met 2 volw. en met 2 kind. kost € 155,- en voor 2 volw. € 105,-. Vijf nachten voor 2 volw. met 1 kind kost € 145,-. En alle andere varianten vallen daartussenin!

En.......als u twee weken blijft, krijgt u 10% korting. Blijft u drie weken 20% korting en langer, dan 30%. Maar, dan moet u wel de volgende regels in acht nemen!

Fendt op de plaats, waar hij dit jaar staat.

Bij reservering twee maanden voor aankomstdatum, de helft vooruit betalen en de rest bij aankomst. Als u binnen twee maanden voor aankomst reserveert, dan gelijk na het bespreken de helft en bij aankomst de rest betalen.
Wilt u meer weten? Bel dan!

De caravans kunnen vanaf eind april gehuurd worden, eerder worden ze niet op het veld gezet.
Uw huisdier mag meekomen, maar moet overnachten in uw auto, of in een bench/ mand in de voortent en zeker niet op de bedden. Na u kunnen misschien wel mensen komen, die allergisch zijn voor dieren!

En......wordt u ook even lid van de S.V.R? Het kost minimaal € 10,- en dan kunt u een heel jaar lang op alle S.V.R. campings kamperen!
Vraag voor meer informatie naar de mogelijkheden.

SVR camping De Kalverhoek

jwbenning31@gmail.com

Haakswold 31

7961 LC Ruinerwold

Tel. 0522-481624