Boerderij

Boerderij;

Wij hebben geen echte boerderij meer. Het gebouw staat er nog wel, maar het is geen veestal meer. In de winter is het in gebruik als caravanstalling en in de zomer fietsenstalling voor de campinggasten.

Het grootste gedeelte van het land is verkocht. En van het gedeelte, wat er nog wel is, wordt het grootste gedeelte verhuurd. Er wordt nog gemest, gemaaid en gekuild en er loopt soms nog jongvee achter de camping. Er rijden nog regelmatig grote tractoren en machines en er is nog van alles te zien.

Men kan nog steeds enigszins inzicht krijgen, van wat er zoal op een boerenbedrijf speelt. Als er gras ingekuild moet worden, ziet men de boer of loonwerker met diverse machines achter de tractor het land in en uit rijden. Een imposant gezicht!
Maar nu ziet men alleen het vee in de verte grazen en kan men genieten van het weidse uitzicht.

De rest van het land gebruiken wij voor de dieren die er nog wel zijn en om er af en toe een stukje af te snoepen om de camping te vergroten.
Bij tijd en wijle, moet er nog eens een stukje gemaaid worden, of een afrastering verplaatst worden omdat de dieren wat meer en weer wat schoon gras te eten moeten hebben.

Hopelijk blijft er ook eens wat tijd over, om wat vaker met de huifkar rond te toeren in onze mooie omgeving.


We hebben eigenlijk genoeg leuke plannen in ons achterhoofd zitten, om naar toe te gaan.

SVR camping De Kalverhoek

contact@campingdekalverhoek.nl

Haakswold 31

7961 LC Ruinerwold

Tel. 0648425950