Boer en boerin

Boer en boerin;

Allereerst wil ik u voorstellen aan onszelf. Meestal noemt men ons de boer en boerin en dat waren we ook, tot voor een paar jaar nog echte! Maar we heten Jan Willem en Albertje en zo mag u ons ook aanspreken.


Hier zijn wij met de veerboot op weg naar Schiermonnikoog. Voor een dagje. Wij stonden met de caravan een paar dagen op een S.V.R. camping in Ulrum. Vandaar zijn we naar het vertrekpunt van het veer gefietst. Wij gaan zelf dus ook wel eens op vakantie. Dan ervaar je het best, wat de behoeften van een kampeerder zijn.

Wij proberen het u zo goed mogelijk naar de zin te maken en staan u met raad en daad terzijde. Tenminste, voor zover het in ons vermogen ligt....
In eerste instantie, proberen wij u in zo goed mogelijk a.b.n. te woord te staan, maar u zult ontdekken, dat het Drentse dialect ons wat beter afgaat. Dat heeft voor u ook zo z'n voordelen, want u leert er ongemerkt weer een ''taal'' bij.

Onze drie kinderen zijn al volwassen en uitgevlogen, en inmiddels hebben we ook twee kleinzoons en een kleindochtertje. De oudste, Sander, gaat inmiddels, nu al voor het zesde jaar, naar de middelbare school in Meppel en heeft wat minder tijd en zin om naar opa en oma te gaan. De jongste, Kjelt, is 2 en een half jaar. Die zult u het komende jaar vast wel eens zien. En Bregje is ruim een half jaar.
Op de foto Sander, toen hij enige jaren jonger was.

Sander, inmiddels 17 jaar oud, met één van de katjes; Streepje.

Deze herfst/winter kampen we wat met lichamelijke klachten. Ja, hoe ouder je wordt, hoe meer gebreken. Maar inmiddels zijn we in de revisie geweest en dat heeft Jan Willem een nieuwe knie opgeleverd en mij een nieuwe heup. Dit i.v.m. een val met de fiets. Bij J.W. vanwege slijtage. Als we geluk hebben, zijn we met aanvang van het nieuwe seizoen weer als nieuw!

Wij doen ons uiterste best, dat u gebruik kunt maken van een verzorgd terrein en schoon en goed sanitair. De seizoengasten helpen ons daarmee, door in ieder geval hun eigen plaats te maaien en gezellig te maken met planten, lampjes e.d.
Als u ook nog zo'n schitterende seizoen-plaats zoekt, kom dan in het seizoen eens een kijkje nemen.


Deze plek is al bezet, maar er zijn nog meer leuke plaatsen.

Sommigen wachten tot de winter, om te kijken naar een plaats, maar dat moet u natuurlijk niet doen.
Dan ziet alles er kaal en saai uit en kunt u niet objectief beoordelen. Bovendien zijn we dan gesloten en willen even een adempauze om het komende seizoen er weer met frisse moed tegenaan te kunnen gaan.

En natuurlijk bent u net zo welkom voor een kortere periode. En met ieder verblijfsmiddel! Van minitentje tot megacamper!

SVR camping De Kalverhoek

jwbenning31@gmail.com

Haakswold 31

7961 LC Ruinerwold

Tel. 0522-481624