Sanitair

Sanitair;

Het Sanitair bestaat uit het oude, maar nog nette toiletgebouw bij het kleine veld en een mooi nieuw toiletgebouw op het grote veld.

Tot laat in de herfst en zelfs nu nog (oktober '15) volop bloei bij het toiletgebouw op het grote veld.

Het nieuwe toiletgebouw bestaat evenals het oude, uit een dames- en herenafdeling. De damesafdeling bestaat uit een voorportaal met een wasbak erin. In het oude toiletgebouw bevinden zich in deze afdeling twee toiletten en in het nieuwe drie. Hier bevinden zich ook twee douches. In het oude gebouw zitten twee douches tussen heren- en damesafdeling in, voor gezamenlijk gebruik.
In de nieuwe herenafdeling bevinden zich ook twee douches, maar in tegenstelling tot de damesafdeling maar twee toiletten. Ook hier bevindt zich in het voorportaal een wasbak. Extra zijn hier de twee urinoirs.
Evenals in de damesafdeling van het oude toiletgebouw bevat de herenafdeling ook een extra wastafel in het voorportaal.
Zowel in het oude- als het nieuwe toiletgebouw zit er in elke toiletruimte ook een wastafel. In het oude toiletgebouw gedeeltelijk en in het nieuwe toiletgebouw overal voorzien van warm en koud water.

Lekkere warme, frisgetinte douches in het nieuwe toiletgebouw.

Zowel in het oude- als het nieuwe toiletgebouw is een keukentje aanwezig. In het oude met één aanrecht en in het nieuwe met twee. In beide is een wasmachine en droger aanwezig.
En als extra luxe is het nieuwe gebouw voorzien van vloerverwarming en radio.

Het douchen en het (heet) afwaswater zit bij de prijs in.

Kosten; wassen € 2,50 en drogen € 2,50. Alleen centrifugeren (in het oude toiletgebouw); €0,50.

Omdat alles ruim en gelijkvloers is, zijn de ruimtes toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers!

Voor het oude toiletgebouw is nog een extra aanrecht, om bijvoorbeeld groenten te wassen en flessen te spoelen. Eronder kan men lege flessen, potjes en papier kwijt. Achter dit aanrecht bevindt zich het toilet, waar u het chemisch toilet in kunt legen en met een slang om kunt spoelen.

SVR camping De Kalverhoek

jwbenning31@gmail.com

Haakswold 31

7961 LC Ruinerwold

Tel. 0522-481624