Kleine veld

Kleine veld;

Het kleine veldje is omgeven door bomen en struiken. Tussen de bomen door kijk je uit over de weilanden, al of niet met grazende koeien van de buren. Een ideale plaats bij hoogzomers weer. Bovendien is het een plaats, waar de wind niet veel vat op heeft. Dus zelden problemen met rukwinden.
Het oorspronkelijke oude/eerste toiletgebouw is hier ook gesitueerd. Evenals de vaste speeltoestellen o.a. de zandbak.


Ook de grotere kinderen vermaken zich nog prima op de speeltoestellen. Ook al zijn deze niet zo spectaculair.

Als men dat wenst, kunnen wij er ook voor zorgen, dat er een paar dagen een springkussen geplaatst word.
De slechtweeraccomodatie bevindt zich ook aan deze kant van de boerderij.
Degenen, die op dit veldje kamperen, kunnen hun fietsen achter het keukentje stallen. De E- bikes kunnen hier aan de stroom gezet worden.
Zowel op het kleine, als het grote veld kan een ieder, die dat wil elektriciteit krijgen. De laatste tijd wordt dit veldje vooral gebruikt door groepen, omdat men hier lekker besloten met het eigen clubje kan staan.

Ook een motorclub maakte jaarlijks gebruik van dit veldje. Een plaatselijk café/restaurant zorgde dan voor de tourritten en catering en wij voor het onderdak. Normaal wordt er gebruik gemaakt van eigen tentjes, maar met slechte weersomstandigheden kan men ook gebruik maken van onze huurcaravans en kamers, zonder ontbijt uiteraard, want daar wordt voor gezorgd. Bij slechte weersomstandigheden, kan men ook het matras en slaapzak in de stal op de vloerbedekking uitspreiden, indien mogelijk met het tentje er overheen. Dat is toch een stuk aangenamer.


Af en toe geniet een motorclub van dit veldje. Alles lekker handig vlakbij!

Vindt u dat ook wel een goed idee voor uw clubje? Kom dan eens even met ons praten. Dan verwijzen wij u door naar het bruine cafe.

Tijdens de Fiets4daagse staan hier graag mensen, die van rust houden.

En niet te vergeten met de Oldtimerdag.
www.oldtimerdagruinerwold.nl
Zowel bezoekers, als deelnemers mogen wij dan als gasten verwelkomen. Deelnemers met antieke motoren, tractoren,brommers of auto's. En af en toe eens iets bijzonders, zoals een pipowagen.


Niet onbelangrijk, het is goedkoper om op dit veldje te bivakkeren, terwijl er in verhouding net zo veel voorzieningen zijn als op het grote veld. Het keukentje in het toiletgebouw is zelfs groter dan op het andere veld. En er staat ook een wasmachine, droger, centrifuge en een koelkast.
Maar er zit geen verwarming in dit toiletgebouw en het is minder luxe.
En voor het gebruik van WiFi, moet je even plaatsnemen aan een picknicktafel op het grote veld.

Hebt u geen eigen vervoer, of wilt u niet steeds de auto pakken, of bent u misschien bang om uw dure fiets in de stad te stallen? Geen probleem! Met de bus (halte staat voor de hoofdingang) komt u voor een redelijk bedragje in de stad, of voor iets meer, door de hele omgeving.

SVR camping De Kalverhoek

jwbenning31@gmail.com

Haakswold 31

7961 LC Ruinerwold

Tel. 0522- 481624