Verhuur

Verhuur;

Geen tent of caravan? U kunt toch komen op camping De Kalverhoek, want wij verhuren caravans en in het campingseizoen ook kamers.

Momenteel hebben we twee caravans in de verhuur. Tourcaravans wel te verstaan. Allemaal met een ruime voortent en op een tegelplateau met grondkleed er overheen. Alle caravans zijn eveneens voorzien van serviesgoed, bestek, kussens, dekbedden/dekens/slaapzakken en tuinmeubilair. Het enige wat u nog mee moet nemen is linnengoed (alleen als u uw eigen gebruiken wilt). Voor dezelfde prijs, maak ik het bed alvast op. Dus een vakantie zonder veel gedoe en voor een schappelijke prijs.

De kamers, die wij verhuren bevinden zich op de bovenverdieping van ons woonhuis. U moet dus goed trap kunnen lopen. Omdat er boven geen keuken is, worden ze verhuurd als Bed and Breakfast. Er mag niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan!
Aan de ene kant van de overloop/trap vindt u de grootste kamer. Een kamer met een zithoek en een slaaphoek met éénpersoons bed en een slaapzoldertje met 2 persoons bed of eigenlijk lits-jumeaux met gemeenschappelijk dekbed erover.

Aan de andere kant van de hal/vide, bevinden zich twee kleinere kamers, waarvan de éne met een tweepersoons bed en een slaapzoldertje met een éénpersoonsbed. En de andere kamer met twee éénpersoons bedden en een slaapzoldertje met een éénpersoonsbed.
Alle drie de kamers zijn voorzien van koffie- en theezetmogelijkheden, gezelschapsspelletjes, boeken en tijdschriften en informatie over de omgeving en uw bedje ligt gespreid als u komt! Het ontbijt kunt u zowel op uw kamer, buiten op één van de terrassen, of in onze huiskamer geserveerd krijgen.
In de tijd, dat u er bent, worden de bedden niet verschoond en moet u zelf zorgen, dat de kamers netjes blijven en de bedden zelf opmaken! We zijn n.l. geen hotelaccomodatie en het verblijf kan niet langer dan twee weken zijn.
Op de overloop vindt u aan de ene kant het badkamertje met een ruim ligbad met doucheruimte erin en een vaste wastafel. Aan de andere kant van de overloop is de toiletruimte met nog een vaste wastafel erin. Baddoeken, washandjes e.d. zijn aanwezig.

Onze bovenverdieping wordt verwarmd doormiddel van centrale verwarming.

Voor mensen uit de omgeving of b.v. een groep op de camping, die iets te vieren hebben, zoals een tuin-, buurt-, verenigings-, club-, of familiefeest o.i.d.; hebben we een partytent, barbeque, oud-Hollandsche spelen, stoelen en tafels te huur.

SVR camping De Kalverhoek

jwbenning31@gmail.com

Haakswold 31

7961 LC Ruinerwold

Tel. 0522-481624