Camping

Camping;

Onze camping is gelegen aan de oude weg van Meppel naar Pesse. Gunstig gelegen, of u nu van noord, zuid, oost of west komt. Vanaf de snelweg, of het station, is het nog resp. 5 tot 15 min. met de auto en u bent hier. Dicht bij dorp en stad, maar toch erg landelijk gelegen.

Links oprit vanaf de weg, met de parkeerplaats voor bezoekers. Foto genomen vanuit het dakraam van de B&B met het zicht op een bloeiende voortuin.

Wij hadden zes jaar geleden nog een melkveebedrijf, maar we hebben nu helemaal geen koeien meer. Al zie je nog wel koeien lopen, maar die zijn van de buren. En als je goed kijkt, zie je soms ook ree├źn achter in het land. Soms wel drie tegelijk!
We hebben ook een paar paardjes en er zijn verder nog schapen en herten. Bovendien loopt er net als altijd, nog kleinvee rond.

Door middel van een passende beplanting op de verschillende veldjes, trachten we het campinggenot zo groot mogelijk te maken. Dit om uw privacy te waarborgen en u zowel zon- als schaduwplaatsen aan te kunnen bieden. Alle seizoenplaatsen zijn inmiddels betegeld en de meeste toeristische plaatsen ook al. Evenals de speciaal aangelegde camperplaatsen. Geschikt voor campers van alle afmetingen.


De camperplaatsen zijn links op de foto nog net te zien. U kunt er via de toegangsweg vanaf het erf, gelijk op rijden.

Voor het gemak van de campereigenaren is het millieu-hokje vlakbij geplaatst. Men kan er het chemisch toilet ledigen en het vuil in de daarvoor bestemde containers kwijt. Ook schoon water kan dichtbij ingenomen worden.

SVR camping De Kalverhoek

jwbenning31@gmail.com

Haakswold 31

7961 LC Ruinerwold

Tel. 0522-481624