Camping

Camping;
Onze camping is gelegen aan de oude weg van Meppel naar Pesse. Gunstig gelegen, of u nu van noord, zuid, oost of west komt. Vanaf de snelweg, of het station, is het nog resp. 5 tot 10 min. met de auto en u bent hier en de bushalte is voor de camping! Dicht bij dorp en stad, maar toch erg landelijk gelegen.
Onze (schoon)ouders hadden tien jaar geleden nog een melkveebedrijf, maar we hebben nu helemaal geen koeien meer. Al zie je nog wel koeien lopen, maar die zijn van de buren. En als je goed kijkt, zie je soms ook ree├źn achter in het land. Soms wel drie tegelijk!
Door middel van een passende beplanting op de verschillende veldjes, trachten we het campinggenot zo groot mogelijk te maken. Dit om uw privacy te waarborgen en u zowel zon- als schaduwplaatsen aan te kunnen bieden. Alle seizoenplaatsen zijn inmiddels betegeld en de meeste toeristische plaatsen ook al. Evenals de speciaal aangelegde camperplaatsen. Geschikt voor campers van alle afmetingen.
De camperplaatsen zijn links op de eerste foto nog net te zien. U kunt er via de toegangsweg vanaf het erf, gelijk op rijden.
Het container hokje is vooraan geplaatst. Men kan er het chemisch toilet ledigen en het vuil in de daarvoor bestemde containers kwijt.
Vooraan op de camping kan schoon water ingenomen worden.

SVR camping De Kalverhoek
contact@campingdekalverhoek.nl
Haakswold 31
7961 LC Ruinerwold
Tel. 0648425950